Nazaj

PANORAMA NA VIPAVSKO DOLINO

Na idilični lokaciji na vzpetini ob robu vasi z razgledi na Vipavsko dolino boste doživeli pristno povezanost z naravo v edinstevnih ter ročno izdelanih lesenih hiškah.

Čudovito lokacijo vedno vabljive Vipavske doline lahko raziskujete z e-kolesi, se odpravite po peš poteh ali preprosto uživate v vinu in kulinariki. Za adrenalinske navdušence je na voljo plezanje v naravnih stenah, padalstvo ter letenje nad prelepo pokrajino.

Pristno doživetje narave in skrbno izbrano udobje

Kolesarji trdijo, da pravo drugačnost Vipavske doline doživiš le na kolesu. Legendarni cestni vzponi in spusti, kjer je že dvakrat potekala celo etapa slovitega Gira d’Italia, pa tudi spoštljive strmine gorskih poti, so izziv, ki bi ga moral enkrat izkusiti vsak aktiven kolesar. Tudi manj zahtevne kolesarske poti po dolini in Vipavskih gričih vas ne bodo pustile ravnodušnih. Izkušeni in strastni pohodniki boste hitro prepoznali priložnost za nov pohodniški izziv in teh v Vipavski dolini zlepa ne zmanjka. Tudi za manj izkušene in tiste z manj fizične moči se vedno najde nezahtevna, a zanimiva pot. Vsekakor pa si vzemite čas tudi za užitek ob kozarčku vina ter odlični kulinariki.

Lesena hiška Olivus
Lesena hiška Pinus
Ni našel nobene objave

Izkoristite posebno ponudbo inz izberite med leseno hiško OLIVUS ali PINUS!

Za rezervacijo LAST MINUTE ponudbe kliknite na zeleni gumb “LAST MINUTE.”

Podarite doživetje in naročite darilni bon!

Darilni boni za nepozabna doživetja

Potrebujete najlepše darilo v zadnjem trenutku? Digitalno različico vam pripravimo takoj!

Darilni boni na voljo že od 70€!